SALAM INGATAN DARI NOOR AZAM

 Laman Utama > Salam Ingatan > Dari Noor Azam

 
Salam ingatan dari Noor Azam khas untuk:

Tahun 1971 - 1977
Guru-guru dan rakan-rakan di Sekolah Kebangsaan Sri Merlong, Rengit, Batu Pahat, Johor. Terutamanya Cikgu Salim, Cikgu Maulan dan Ustaz Nassir.

Tahun 1978 - 1980
Guru-guru dan rakan-rakan di Sekolah Menengah Parit Betak. Terutama kepada Cikgu Hasni, Cikgu Saedah, Cikgu Sariah dan Cikgu Zul. Rakan Tingkatan 1-3/1978, Tingkatan 2-2/1979 dan Tingkatan 3-3/1980, Terutamanya untuk Adi Wijaya, Mohd. Tuah, Sazali, Mohd. Fadzlee, Nor Muslimah, Juliah, Aisyah dan Norazah.

Tahun 1981 - 1983
Tuan Haji Abd. Hamid dan Puan Hjh. Zabedah dan rakan-rakan sekerja di Perusahaan Hamid Tukang Kayu, Peserai, Batu Pahat. Terutamanya Kepada En. Abd. Rahman, En. Abd. Aziz, Abang Hassan, Abang Ismail, Yan, Hairan, Mazlan, Mahamood, Jaafar dan Khalid.

Tahun 1983 - 1983
En. Mansur dan rakan sekerja di Perusahaan Perabut Ira Baru,Tampok, Benut, Pontian,Johor.

Tahun 1984 - 1984
Para pegawai dan jurulatih serta rakan-rakan pengambilan ke-6,Kem Latihan Kemahiran KOBENA, Skudai. Khususnya Jurulatih Jurusan Tukang Kayu dan Tanggam, Cikgu Abd. Rahman, Cikgu Sa'in, Cikgu Abdullah dan Cikgu Sahrom serta rakan sejurusan terutamanya Zainal Abidin (Pt.Sulung), Suhaimi (Kota Tinggi), Shariff (Sri Gading), Md.Sydee (Segamat) dan Shuib (Kulai). Salam ingatan juga buat jurulatih Taekwondo iaitu En. Wahab dan En. Shamsuri.

Tahun 1985 - 1986
Tuan Hj. Paharuddin Mat Yatim Sekeluarga di Kampung Melayu,Langkap, Perak. Juga rakan sekerja di Paharuddin Perabut, Iaitu Hamidon, Tarmizi, Wagiman, Zaidi serta Norlela dan Monaliza. Juga buat Guru Silat (Ustaz Wahab),jurulatih (Abang Atan) dan rakan rakan Seni Silat Gayung Ghaib Cawangan Chikus.(Abang Hassan, Othman, Boh, Nen, Ayol dan lain-lain)

Tahun 1986 - 1987
En. Abd. Rahman Omar Sekeluarga di Parit Seri, Parit Jawa, Muar, Juga buat Rakan-rakan sekerja di Perusahaan Perabut Abd. Rahman,Terutamanya Harun (Jln. Bakariah), Ismail Padimin (Batu Pahat), Amir (Sg. Muda) dan Yusof Juki (Pt.Sulung). Juga untuk Md Shah sekeluarga di Pt. Lapis, Pt. Jawa, yang menyewakan rumah dan membantu dalam banyak hal.

Tahun 1987 - 1993
Rakan sekerja di Lim Furniture, Parit Bakar Tengah, Muar. Terutamanya Yunos (Sri Medan), Jefri (Pt.Punggur), Suhaimi (Sg.Sudah), Jasman (Pt.Besar), Joe (Pt.Besar), Mansur (Pt.Unas Darat), Zahar (Kota Tinggi), Latif (Kota Tinggi), Mohd. Fauzi (Pt.Pali) dan Mohd. Hafiz (Pt.Hj. Ali).

Tahun 1993 - 2001
Rakan Sekerja di Seen Heng Industries, Parit Pinang Seribu, Muar.Terutamanya Mohd. Nori (Pt.Bulat), Amsan (Pt.Amal), Sharom (Pt.Hj. Ali), Nazri (Pt.Punggur), Md. Esam (Pt.Jawa), Azlan (Pt.Sri), Baharin (Pt.Tunggul), Selamat (Pt.Jawa), Taufik (Pt.Amat), Nor Abu Hassan (Pt.Hj.Ali) dan lain-lain.

Budi baik dan kenangan bersama kalian tidak akan saya lupa sepanjang hayat. Semuga Kalian masih mengingati saya. Sudi kiranya kalian menghubungi saya dengan SMS @ WhatsApp ke 017 773 4317 atau Borang Hubungi Saya

Mutiara Kata: "Kadangkala menyembunyikan sesuatu perkara dari pengetahuan orang lain lebih baik dari jika diberitahu pun tidak dihiraukan"


Anda Wanita? Dan.. Masih Keseorangan? Sukar Bertemu Jodoh? Atau.. Sudah Jumpa, Tapi Malu Nak Cakap & Luahkan Isi Hati?

Ketahui Cara Memikat Lelaki Secara 'HALUS' Disini, Sama Ada Secara Dekat Atau Secara Jarak Jauh, TANPA Menggunakan Sebarang Sihir, Minyak Pengasih, Jampi atau Apa-apa Ilmu Yang Terlarang!

 
NOTIS
Pengunjung dibenarkan untuk mengambil sebarang bahan dari laman ini sebagai perkongsian maklumat
dengan syarat seperti di bawah:
1-Meletakkankan Sumber: http://familiazam.com pada setiap dokumen yang telah di copy.
2-Copy & upload images ke hosting anda sendiri atau free hosting jika bertujuan untuk disiar di blog sendiri.
3-
Menghubungi kami [email, borang, whatsapp atau sms] memohon izin adalah sikap dan jalan terbaik.
 
 
  MENU UTAMA
 
 
  IKLAN BERBAYAR
 
 
  IKLAN BERBAYAR
RAWATAN, PERUBATAN, PERSILATAN & KEMAKRIFATAN

Kami BUKAN Tok Bomoh, Pak Dukun atau pun Pak Ustaz. Kami hanyalah insan biasa seperti anda. Kami menyediakan rawatan bagi segala permasalahan berkaitan dengan gangguan jin atau sakit misteri seperti:

Gangguan Saka, Terkena Sihir, Pulih Rumah, Pulih Kedai, Rawatan Terkena Santau, Berbagai Masalah Berkaitan Ilmu Hitam.
Serta:
Membersih Dan Menyucikan Hati, Rawatan Pemulihan Dadah, Masalah Perhubungan Suami-isteri Dan Penyakit Fizikal.

Untuk Rawatan Dan Belajar Ilmu Kenal Diri Sila Hubungi:
 

Md Hatta Yusof
Call  Me / Whatsapp Me / SMS Me
 
Laman Web: http://kenal-diri.net
 
 
 

Proudly powered by WordPress

Kemaskini Akhir: 10 March 2018 10:05 PM