TUTORIAL BAGAIMANA UNTUK MENDAFTAR DAN SETERUSNYA
MENAJA DOWNLINE DAN MENJANA PENDAPATAN PASIF DI MY REZKI



 

[ TUTORIAL MENDAFTAR KEAHLIAN | MAKLUMAT PROGRAM | INFO TERKINI ]
 

INFO TERKINI MYREZKI

INFO TERKINI 09/08/17

Kepada semua ahli bermula bulan OGOS 2017 semua ahli hanya boleh membuat pengeluaran komisyen pada hari jumaat sahaja. Selain dari hari tersebut, setiap pengeluaran yang berlaku akan terbatal.

Pembayaran akan mengambil masa 3@4 hari bermula tarikh pengeluran.

Info tambahan

Pendaftaran akan ditutup setiap hari sabtu dan ahad, untuk memberi masa kepada pihak pengaktifan membuat semakan. Website jugak ditutup pada hari tersebut.

Sebarkan kepada semua ahli-ahli myrezki.

JOM DAFTAR SEKARANG:
http://myrezki.com/noorazam


INFO TERKINI 09/08/17

INFO PENTING

PERHATIAN KEPADA AHLI MYREZKI YANG DISANJUNGI

Mana-mana ahli yang membuat iklan di media sosial, pastikan TIDAK meletakkan NO AKAUN SYARIKAT DI IKLAN TERSEBUT.

Ini Kerana pihak bank akan meletakkan status akaun myrezki sebagai syarikat ML.

Bagi ahli YANG TELAH MELETAKKAN NO AKAUN pastikan padam dengan segera. (DELETE SEKARANG TAU)

===========================

Jika ada prospek yang baru nak daftar, barulah pihak upline atau penaja memberi no akaun secara personal kepada prospek.

Kerjasama anda amatlah dihargai.

From Leader Admin

JOM DAFTAR SEKARANG:
http://myrezki.com/noorazam


8/8/17, 3:18 PM
Perhatian kepada semua ahli myrezki yang disayangi.

Website myrezki masih belum pulih secara keseluruhannya. Anda diminta tidak membuka website buat masa sekarang sehingga akan di beritahu kelak. Untuk memberi ruang pada server membaik pulih secara total.

Segala kesulitan amatlah dikesali. Harap kita semua boleh bersabar. Berikan server focus, untuk kesenangan kita akan datang.

From Leader Admin

JOM DAFTAR SEKARANG:
http://myrezki.com/noorazam


7/8/17, 2:33 PM

Pakej infiniti

Apa itu pakej infiniti???
Pakej infinti adalah sebuah pakej yang membolehkan anda menerima income yang berpanjangan dari myrezki tanpa limit masa, tanpa limit level..

Bagaimana bonus infiniti dikira

Bonus infiniti dikira dari jumlah downline dibawah anda diaktifkan tanpa level, contoh 60 downline dibawah anda bergerak anda akan terima bonus RM0. 50 per pengaktifan ahli dibawah mereka, ahli dibawah mereka bergerak juga anda menerima bonus RM0.50 perpengaktifan, banyakkan bonus anda walaupun ahli itu berada di 100 level dibawah anda sekali pun anda tetap menerima bonus pengaktifan seperti berikut..

Jika 1000 lot diaktifkan anda akan menerima bonus RM100 sehari

Jika sehari 10000 lot diaktifkan anda akan menerima bonus RM1000 sehari,

Banyakkan apabila anda upgrade ke pakej infiniti anda adalah leader kumpulan anda dan layak mendapat bonus pengaktifan ahli dibawah anda sebanyak RM0.50 per pengaktifan

Pakej infiniti
Membawa keuntungan kepada anda RM100-RM1000 sehari cuba bayangkan jika sehari

Anda menerima RM100 dari myrezki sebulan pendapatan anda adalah RM3000, jika sehari anda menerima RM1000 dari myrezki ini bermakna sebulan bonus anda di myrezki akan mencecah RM30000...

Lebih besar rangkaian anda lebih besar yang anda akan dapat.

JOM DAFTAR SEKARANG:
http://myrezki.com/noorazam


Bagi ahli yang TIDAK MENAJA (sila rujuk level dalam gambar)



Anda boleh login balik dan lihat e-wallet anda pada BULAN KE 3 anda jadi ahli myrezki.

Kenapa bulan ke 3?
Sebab minimum pengeluaran di e-wallet adalah RM100
Bulan pertama dan kedua income dalam pakej basic masih kurang dari RM100
Pada bulan ke 3 / level 3 income dalam pakej sudah melebihi RM100

Jadi pada ahli yang TIDAK MENAJA pengeluaran pertama yang anda boleh buat adalah pada bulan ke 3.

Berapa jumlah income pertama yang anda boleh keluarkan?
Bulan pertama RM5
Bulan ke 2 RM25
Bulan ke 3 RM125
Jumlah income kamu adalah RM155
RM5 untuk baki e-wallet
RM4 untuk proses transfer ke akaun bank anda
Jumlah ke akaun bank anda adalah RM146

Sila abaikan tentang kemasukan income dalam level. Kerana level tersebut bergerak secara automatik. Bukan kita yang menggerakkan.

Jika bulan pertama dan kedua tiada kemasukan income dalam level. Tak perlu risau dan tak perlu bertanya berulang kali. Tunggu saja sampai bulan ke 3.

Macam mana nak pastikan kamu dah di bulan ke 3?
Sekiranya akaun kamu aktif pada tarikh 20 jun 2017. Jadi tarikh genap bulan ke 3 adalah 20 september 2017

Cara pengiraan bulan seperti berikut:

20 jun - 20 julai = 1 bulan
20 julai - 20 ogos = 2 bulan
20 ogos - 20 september = 3 bulan

Harap semuanya jelas...

JOM DAFTAR SEKARANG:
http://myrezki.com/noorazam
 

 
Penaja Anda: Noor Azam Bin Moh Arjan
Whatsapp: 0177734317
Link:
http://myrezki.com/noorazam
Penaja Anda: Muhammad Fikri Bin Noor Azam
Whatsapp: 01140100233
Link:
http://myrezki.com/fikrienoorazam