MEMUATURUN DARI TURBO UPLOAD

 Laman Utama > Galeri > Tutorial > Memuaturun Dari Turbo Upload

Bagaimana hendak download lagu MP3 daripada "TurboUpload.com"

1. Klik tajuk lagu yang disukai..www.familiazam.com
2. Bila klik tajuk lagu akan terbuka satu windows baru seperti ini..



3. Tunggu detik masa selesai... www.familiazam.com


www.familiazam.com
4. Bila selesai akan jadi seperti ini..
5. Dan klik perkataan (tajuk lagu) tersebut..



6. Akan keluar lah 'popup' ini... www.familiazam.com
7. Cam biasa.. klik ajerlah perkataan 'save' untuk simpan fail yang dikehendaki.



8. Dan keluar lagi "popup" bertanya nak simpan di mana (save as)
9. Kalau nak mudah save ajerlah, kebiasaan akan berada di "Desktop" anda
10. Macam itu saja... mudah kan..
CATATAN : "TurboUpload.com" banyak iklan dan satu masalahnyajika anda dan kawan anda berada dalam satu 'LAN' (IP yang sama)dan kawan anda telah muaturun fail tertentu maka dia akan kesan anda telah muaturun fail tersebut....

Akan keluar catatan/nota seperti ini......  Itu tak dapatlah KerepeK tolong..

Selamat MEMUATURUN...
Panduan ini adalah sumbangan:
KerepeK @ Muaturun Blogspot
http://muaturun.blogspot.com

Diterbitkan Pada: 30 September 2006

Mutiara Kata: "Anak yang soleh sentiasa bermanis muka ketika bercakap, tidak berwajah garang atau bermasam muka kepada orang lain"


Mahu Anak Anda Pintar & Pandai Membaca Sebelum Masuk Tadika?

Ketahui bagaimana mendidik anak anda menjadi anak yang pintar cerdas dan pandai membaca sejak kecil disini..

 
NOTIS
Pengunjung dibenarkan untuk mengambil sebarang bahan dari laman ini sebagai perkongsian maklumat
dengan syarat seperti di bawah:
1-Meletakkankan Sumber: http://familiazam.com pada setiap dokumen yang telah di copy.
2-Copy & upload images ke hosting anda sendiri atau free hosting jika bertujuan untuk disiar di blog sendiri.
3-
Menghubungi kami [email, borang, whatsapp atau sms] memohon izin adalah sikap dan jalan terbaik.
 
 
  MENU UTAMA
 
 
  IKLAN BERBAYAR
 
 
  IKLAN BERBAYAR
RAWATAN, PERUBATAN, PERSILATAN & KEMAKRIFATAN

Kami BUKAN Tok Bomoh, Pak Dukun atau pun Pak Ustaz. Kami hanyalah insan biasa seperti anda. Kami menyediakan rawatan bagi segala permasalahan berkaitan dengan gangguan jin atau sakit misteri seperti:

Gangguan Saka, Terkena Sihir, Pulih Rumah, Pulih Kedai, Rawatan Terkena Santau, Berbagai Masalah Berkaitan Ilmu Hitam.
Serta:
Membersih Dan Menyucikan Hati, Rawatan Pemulihan Dadah, Masalah Perhubungan Suami-isteri Dan Penyakit Fizikal.

Untuk Rawatan Dan Belajar Ilmu Kenal Diri Sila Hubungi:
 

Md Hatta Yusof
Call  Me / Whatsapp Me / SMS Me
 
Laman Web: http://kenal-diri.net
 
 
  PROGRAM MY REZEKI
Salam Sejahtera & Salam Silaturrahim.

Selalu bermasalah tak cukup duit?
Hutang PTPTN sudah tertunggak?
Cukai jalan dan insuran dah nak mati?
Duit poket sudah menipis?
Teringin nak tukar motorsikal?
Teringin nak tukar kereta?

Nak cari duit lebih.
Sila daftar PERCUMA di link berikut:
familiazam.com/myrezki

Saya akan tunjuk cara menjana pendapatan dengan mudah tanpa susah payah nak cari orang dan menjual produk...
Rebutlah peluang yang mungkin hanya datang sekali seumur hidup.
 
 
 

Proudly powered by WordPress

Kemaskini Akhir: 12 October 2017 07:44 PM